gb_0553Först och främst vill jag önska dig en riktigt god fortsättning på det nya året!

Så här ligger det till: Jag har gjort en brevskola om feedback. Den har ett värde av 1950 kr plus moms, men är tills vidare kostnadsfri. Brevskolan består av tio kursbrev, och ger dig alla verktyg du behöver för att både bli bättre på att ge och ta emot feedback.

Varför feedback?
Mycket forskning visar att feedback är den i särklass mest givande källan till utveckling. Om du har ambitioner kring ditt ledarskap och verkligen vill bli en bättre ledare, MÅSTE du vara bra på feedback.

Alla är vinnare
Den här tävlingen är lite speciell, eftersom den inte har några förlorare. Vinner du inte coachingprogrammet kommer brevskolan i sig att hjälpa dig bli bättre på feedback, och därmed en bättre ledare. Du får ett kursbrev var tredje/fjärde dag, med konkreta exempel, övningar och nödvändig teoretisk bakgrund. Utöver de tio kursbreven får du också min e-bok om feedback, som kan tjäna som en bra checklista inför dina framtida feedbacksamtal.

Sagt om e-boken:
”Det är en riktigt, riktigt bra bok du skrivit, oerhört användarvänlig och användbar. Jag ser den som ett utmärkt verktyg för chefer som många gånger faller i fällan att vilja skriva/näpsa för att korrigera ett oönskat beteende hos någon i tron att det ger bättre resultat att sätta någon på plats och trycka till istället för att komma med konstruktiv feedback om man nu verkligen vill att någon ska ändra sitt beteende.”

Sagt om brevkursen:
”Riktigt bra brevkurs!” – Stefan Ladhe, Målvaktstränare/-coach Tre Kronor
”Kursen är fantastisk!”
– Mihaela Olsson, Utbildare & Coach

 

Gör så här

  • Anmäl dig till brevskolan genom formuläret till höger.
  • Läs kursbreven.
  • Svara på några korta (och ganska lätta) frågor efter brevskolans slut

Vinnaren dras slumpmässigt och blir underrättad via e-post.

/Karin

Share This