heart_2I dag firar jag min och min mans bröllopsdag. För tolfte gången. Hoppsan, vad hände med alla åren? Ett dussin, liksom, det är ju märkligt hur fort åren går. Den här helgen går till handlingarna som en av de absolut skönaste och mysigaste på så många sätt.

I fredags hade vi glöggmingel på ”mitt” nya kontor. Skaffa kontorsplats är inte svårt; de finns överallt. Men att få en kontorsplats där man verkligen känner värme och omtänksamhet så fort man kliver innanför dörren, det tillhör inte vanligheterna. DET kan bara de som sitter där skapa. Att ha en kontorsplats på ett kontorshotell är praktiskt, servicefyllt och – förlåt – ganska tråkigt. Jag vet. Jag har prövat. Att sitta tillsammans med dem man är samarbetspartners/underkonsult till är superkul. MEN det är en nivåskillnad till att aktivt välja att sitta tillsammans med människor som bara sprider energi kring sig.  Jag vet att jag är en energileverantör av rang (släng er i väggen, Fortum och Vattenfall…;-), men man behöver tanka samtidigt. Det gör jag där jag sitter nu. Boka gärna ett möte/fika med mig där på Sibyllegatan, så får ni uppleva inte bara mig, utan även känna den välkomnande värmen! 🙂

Efter fredagens underbara mingel och musiknjutning var det dags att på lördagen låta min äldsta fira sin 10-årsdag med kalas för kompisarna. Efter kalaset kommer fina grannar över och bara ta ett glas vin. Genuin närvaro, viktiga och omtänksamma samtal avrundade lördagskvällen. Njutning på så många nivåer!

Vacances 2005 Beldi TurquieSå, i dag, min och min mans bröllopsdag. Champagne till pilgrimsmusslorna som avnjöts till en lite försenad lunch. Och nu ser jag fram emot en riktigt god middag tillsammans med våra finingar hemma. Lycka och tacksamhet. Inser hur lyckligt lottad jag är och försöker efter bästa förmåga att ta tillvara stunderna. Jag hoppas att du kommer ihåg att påminna dig om allt du har att vara tacksam över!

Med värme!

/Karin

Share This