Om Karin Ulfhielm och Vargkask

Jag heter Karin Ulfhielm, och jag driver företaget Vargkask sedan 2005.

Jag bygger trygga, stabila och hållbara människor. Min vision är att få människor att må bra. Människor som mår bra skapar bättre resultat, driver sin egen utveckling och har roligt på vägen. Det är ovärderligt för organisationer att medarbetarna tar ett stort eget ansvar och vill bidra. Jag och mina samarbetspartners gillar att bidra till en ”lycklig lönsamhet”.

Det finns inga universallösningar på hur en individs eller grupps utveckling ska se ut. Lösningen ligger i organisationen självt, och jag och kollegorna i mitt nätverk är ypperliga detektiver, guider och energigivare i processerna. Humor, professionalitet och engagemang är mina ledstjärnor.

Just nu arbetar jag med ett flertal stora kunder i att etablera en genomgripande feedbackkultur i respektive organisation. Parallellt med dessa uppdrag, coachar jag ett flertal chefer kontinuerligt – på såväl executive-nivå som chefer som är nya i sin organisation eller helt nya som chefer.

karin-ulfhielm

Bild: Per Ulfhielm

Presentation Karin Ulfhielm, Vargkask

Här är en kort film om mig och hur jag ser på mitt arbete och min verksamhet:

 

 

Konsultprofil

konsultprofil_2014

 

Bakgrund

Jag har en beteendevetenskaplig utbildning från Stockholms universitet och en gedigen bakgrund inom HR (över 15 års erfarenhet i olika HR-roller) inom detaljhandel och advokatbransch (Statoil, ICA och Mannheimer Swartling), där resultatfokus och kvalitetstänk alltid varit tydliga ledstjärnor. Med utgångspunkt från det parat med ett stort intresse för utveckling och nyfikenhet, blev steget till konsult- och faciliteringsroll helt självklart och naturligt. Affärsnyttan för kunder och samarbetspartners, är att i förändringsprocesser skapa förutsättningar för det goda samarbetet och att ta steg i förändringen. Detta skapar fokus, trygghet och resultat för företaget i en omvärld av oförutsägbarhet.

 

Share This